Dato Lørdag d. 18. juni 2022, kl. 11:00

SÅ ER DER SOMMERFEST?Kom og vær med når vi holder sommerfest.
Inviter gerne din familie, din nabo, dine venner osv. med.

Indtægten vil blive brugt til den årlige julehjælp i vores sogn. Behovet er stort.
Derfor er festen baseret på frivillige hjælpere og donationer.

Hvis du vil hjælpe ved stå i en af boderne i 45-60 minutter, eller hvis du vil bage en kage til salg, eller hvis du har mod på at holde opsyn ved hoppeborgen, så kontakt Mette på mail: mette.saaby.nielsen@gmail.com. Du kan også skrive dig på opgave-oversigten, som hænger i glasgangen i kirken. VI HAR BRUG FOR DIN HJÆLP.

Program:

11.00 Friluftsgudstjeneste, hvor minikonfirmanderne optræder
12.00 Salg af aktivitetsbilletter åbner
12.15 Salg af mad åbner
         Snobrødsbagning åbner
         Hoppeborgen åbner
12.30 Kageboden og aktiviteterne åbner
13.30 Kirkens børnekor synger i kirken
14.30 Udtrækning af amerikansk lotteri og uddeling af præmier fra dagens konkurrencer
15.30 Tak for i dag og fælles oprydning

Festen holdes som åbent hus, og alle er hjerteligt velkomne.

Til festen er det muligt at medbringe og donere dine pantflasker/dåser i ”panthjørnet”.
Og det er muligt at donere hjemmelavede ting (håndarbejde, marmelade, bolsjer osv.) til salg.

Vi glæder os til at se dig - både som gæst og som frivillig?