Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 24. november 2022, kl. 14:00
Jette Vilumsen
Læsekreds

Er du glad for at læse skønlitterære bøger, og vil du gerne dele dine oplevelser med andre, så kan du glæde dig til Ullerød Kirkes nye Læsekreds, som starter i efteråret.

Vi mødes 6-7 gange om året i Ullerød Kirkes lokaler på torsdage fra kl. 14.00 - 16.00.

Den bog vi læser her i november er: Lotte Kaa Andersen's  "Den inderste kerne"

Den inderste kerne om verdens første kvindelige seismolog Inge Lehmann
           er rørende, stærk, vedkommende og utrolig velskrevet. Inge Lehmanns
           livshistorie og ikke mindst livsværk er fandens godt romanstof. Skønt at Kaa
           Andersen havde set det. En art kvindelig pendant til Lykke-Per!

Det er meningen, at du selv kan være med til at vælge de bøger, vi skal læse, og vi vil deles om opgaverne med at være ordstyrer og oplægsholder.

Læsekredsen er på max 10 personer.

Hvis du synes, det lyder som noget, du gerne vil deltage i, så mail eller ring for mere info og tilmelding til :

Mette Saaby (menighedsrådet) tlf. 2832 9867

Jette Villumsen (tovholder)  mail: j.villumsen@privat.dk / tlf. 2894 9513