Cafehøjskolen - om hospitalpræstens arbejde

Dato Torsdag d. 6. oktober 2022, kl. 14:00
30,- for kaffe og kage
Cafehøjskolen   -  om hospitalpræstens arbejde

Ofte er vi sidste krukke i medicinskabet…….

Hospitalspræst Anne Boye vil fortælle om sit arbejde på Nordsjællands Hospital/Hillerød og Psykiatrisk Center/Nordsjælland.

Det er de færresteaf os, der ikke på et eller andet tidspunkt i vores liv und-går at komme en tur på hospitalet. Nogen indlæggelser er uproblematis-ke, f.eks. en fødsel, men andre indlæg-gelser kan få enorm betydning for res-ten af vores liv og selv en fødsel kan ende tragisk.

Når ens cirkler, mønstre, håb og for-ventninger til fremtiden bryder sammen. Når man har 24 timer på ryggen til at tænke tanker. Når man bliver rørt, ramt, rystet, kan man på alle landets hospitaler tale med hospi-talsptræsten.

Anne Boye vil fortælle om hvad hendes arbejde indeholder og hvad hun taler med patienterne om.