Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

KRIGSFOTOGRAFEN Jan Grarup - Foredrag på Grundtvigs Højskole

NOV
29

KRIGSFOTOGRAFEN Jan Grarup - Foredrag på Grundtvigs Højskole


Dato Tirsdag d. 29. november 2022, kl. 19:30
Sted Grundtvigs Højskole
Medvirkende
Jan Grarup
Pris
80 kr
KRIGSFOTOGRAFEN Jan Grarup - Foredrag på Grundtvigs Højskole

Foredrag på Grundtvigs Højskole om KRIGSFOTOGRAFEN Jan Grarup

Kom helt tæt på en af verdens bedste krigsfotografer i en tour de force af et foredrag – en aften med dybt personlige historier og fotografier, der aldrig før er blevet vist!

Hvor jernkorsene gror På denne aften tager Jan Grarup os med helt ind bag facaden. Fra han som ung fotograf dækker sin første konflikt, over sit misbrug af alkohol og stoffer, diagnosticeringen med PTSD og til livet som prisvindende international krigsfotograf. Og om det at være fotograf i krydsild fra snigskytter og vejsidebomber, men samtidig også være far til fire børn hjemme i København…

Har fotograferet død og ødelæggelse i 30 år Jan Grarups foredrag bærer præg af hans hudløse ærlighed, hvor han ikke lægger skjul på, at han har måtte betale en høj pris for at kunne dokumentere fra verdens skyggesider, hvor han gennem 30 år været vidne til folkemord, hungersnød og krig. Men vigtigheden i hans arbejde afspejles i hans billeder. Og når du lytter til hans fortællinger, kan du ikke andet end at blive rørt.

Jan Grarup – en af verdens bedste Jan Grarup har igennem de sidste årtier rejst verden rundt flere gange for at dække krige, konflikter og humanitære katastrofer. Hans arbejde afspejler hans tro på nødvendigheden af at fortælle historier om mennesker, der ikke selv er i stand fortælle deres egne historier. Han har gennem sin karriere vundet en lang række nationale og internationale priser for sine fotografier – og kan med rette kalde sig en af verdens bedste krigsfotografer.

Glæd dig til at få et enestående indblik i Jan Grarups fotografier og til at komme helt tæt på fotografen og mennesket Jan Grarup.

Den 29. november kl. 19:30 på Grundtvigs Højskole

Entré: 80 kr.  Billetter kan købes via dette link:  https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ql6o94edva eller i døren.

Arrangører: Grundtvigs Højskole og Ullerød Kirke.