Jubilæums-gudstjeneste - 17. søndag efter Trinitatis

Dato Søndag d. 9. oktober 2022, kl. 10:30
Lene Riis-Westergaard
Jubilæums-gudstjeneste  - 17. søndag efter Trinitatis

For 50 år siden overgik Valgmenighedskirken til sognekirke, og Ullerød sogn blev oprettet.

Dette fejres ved en gudstjenesten og efterfølgende afholdes en mindre reception i menighedslokalet.

Parcelhuse og kommunalreform

Flere og flere af de åbne marker mellem Grundtvigs Højskole og Nyhuse – i dag bedre kendt som området ved det tidligere rådhus på Frederiksværksgade - blev i 1960-erne udlagt til parcelhusområder, og derfor blev det nødvendigt at udbygge den kirkelige betjening i Hillerød Vest, hvilket førte til de første tanker om oprettelsen af et nyt sogn i Ullerød.

Det var en spændende tid, hvor der skete en stor udvikling i den vestlige del af Hillerød, og Ullerød sogn så dagens lys.

Vil du være med til at fejre sognet og høre mere, er du meget velkommen.