Dato Fredag d. 18. november 2022, kl. 17:00
organist Lasse Ewerlöf
Fyraftens-orgelkoncert

Et musikalsk åndehul i Ullerød kirke fredag eftermiddag, hvor vi slapper af og runder ugen af med fantastisk orgelmusik!

Ved koncerten spiller organist Lasse Ewerlöf bl.a. Carl Ph. E. Bach, J.S. Bach, Jehan Alain m. fl. Desuden egne transskriptioner af Liszt / Wagner, Chopin og Matthisson-Hansen.

Lasse Ewerlöf er efter studier på Københavns Universitet (musik og matematik) uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og debuterede fra konservatoriets solistklasse 1979. Videregående studier hos bl.a. Marie-Claire Alain i Paris (Premier Prix d'Orgue 1978), og hos Michael Radulescu i Wien (1985 og 86)

Koncerter som solist, akkompagnatør og kammermusiker i Norden, Tyskland, Frankrig, Italien Holland, Japan og Sydkorea.

Organistembeder ved Lundtofte Kirke, Frederikskirken (Paris), Hellerup Kirke, og fra 1989 til 2021 ved Kastelskirken i København.

Fra 1980 til 92 orgellærer ved Vestjysk Musikkonservatorium og fra 1990 til 2016 associate professor i orgel på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.