MAR

Sted Ullerød kirke, Frederiksværksgade 143, 3400 Hillerød
Theodora Nathan Harbsmeier og Torben Ebbesen
Gudstjeneste og Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Vær med til årets indsamling til verdens fattigste.

Vi begynder med en gudstjeneste og går derefter ud og samler ind.

Meld dig allerede nu som indsamler til Tina Munkholm på 21 67 08 74 eller tina.anders.morten@gmail.com

Ullerød Sogn er klar ved indsamlingen den 12. marts 2023. Vi håber at se så mange frivillige som muligt til den altid hyggelige indsamlingsdag. »Den årlige sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste«, siger Tina Munkholm, indsamlingsleder i Ullerød Sogn.

MELD DIG TIL Vil du have en hyggelig søndag og samtidig slå et slag for verdens vigtigste sag? Så kontakt allerede nu Tina Munkholm på 21 67 08 74 eller tina.anders.morten@gmail.com for at melde dig som indsamler.