Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Læsekreds

MAR
23

Læsekreds


Dato Torsdag d. 23. marts 2023, kl. 14:00
Medvirkende
Jette Villumsen
Læsekreds

Er du glad for at læse skønlitterære bøger, og vil du gerne dele dine oplevelser med andre, så har du muligheden i Ullerød Kirkes Læsekreds.

Vi mødes 6-7 gange om året i Ullerød Kirkes lokaler på torsdage fra kl. 14.00 - 16.00. 

Det er meningen, at du selv kan være med til at vælge de bøger, vi skal læse, og vi vil deles om opgaverne med at være ordstyrer og oplægsholder.

Læsekredsen er på max 10 personer.

Hvis du synes, det lyder som noget, du gerne vil deltage i, så mail eller ring for mere info og tilmelding til: 

Jette Villumsen (tovholder)  mail: j.villumsen@privat.dk / tlf. 2894 9513


MÅNEDENS BOG: 
“Hvis bare” af Vigdis Hjort er en historie om altopslugende lidenskab - på godt og på ondt.

Dramatikeren Ida Heier er gift og mor til små børn, da hun møder og falder pladask for tyskprofessoren Arnold under et seminar om dramatik. Problemet er bare, at Arnold også selv er gift og har barn. Gnisterne flyver mellem dem, og hurtigt indleder de et hæsblæsende kærlighedsforhold i det skjulte.

Efter flere års ulidelig længsel opgiver både Arnold og Ida deres familier for at starte et nyt liv sammen. Men deres kærlighed er brændende og opædende, hvilket fører til et dramatisk og omskifteligt parforhold, som er mere fyldt med vanvid end med ro.

"Hvis bare" er historien om et turbulent kærlighedsforhold, hvor besættelse med tiden slår over i galskab. "Hvis bare" er skrevet af Vigdis Hjorth, der er blandt de mest kendte forfatternavne i Norge.