Torsdag d. 28. marts 2019, Kl. 18:00 til kl. 21:00

Kom og vær med, når Grundtvigs Højskole torsdag den 28.marts åbner dørene for alle, der har lyst til at tage del i fællesskabet omkring god højskolekultur med fællessang, fællesspisning og god samtale.

Aftenens vært er Peter Navarro-Alonso. Peter Navarro-Alonso er saxofonist, organist og komponist. Uddannet fra Real Conservatorio Superior de Musica de Madrid og i solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Navarro-Alonso er fire gange blevet nomineret til en Danish Music Award for sine indspilninger og har endvidere været nomineret til Nordisk Råds Musikpris sammen med sin trio, ALPHA. Peter Navarro-Alonso står desuden bag melodien til én af de mest bemærkelsesværdige sange i Højskolesangbogen – “I’m a Photographer”. En sang, der har opnået kultstatus i mange sangkredse.

Aftenens program:

Kl.18.00 Velkommen Kl. 18.10: Højskolens køkken serverer lækker mad til alle Kl. 18.45: Fællessang fra Højskolesangbogen ved Peter Navarro-Alonso Kl. 20.15: Kaffe, kage Kl. 21.00: Tak for i aften

Prisen for hele arrangementet er 50 kroner, og det er nødvendigt at købe billet på forhånd her: grundtvigs.dk/begivenhed/syng-spis-og-snak

Sted: Grundtvigs Højskole, Gymnastikssalen Tid: Torsdag den 28.marts kl.18.00

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Ullerød Kirke og Frederiksborg Valgmenighed.

Alle er varmt velkomne!

Peter Navarro-Alonso
Grundtvigs Højskole, Frederiksværksgade 147
Pris