Fredag d. 27. september 2019, Kl. 10:00 til kl. 11:00

Nye hold med gravidsamtaler ved jordemoder Birgitte Hyldebrandt og sognepræst Lene Riis-Westergaard til gavn og støtte for kommende mødre. Fredage kl. 10-11 d. 6., 13., 20. og 27. september, samt d. 4. og 11. oktober.

 

”Medens vi venter” har været et tilbud om gravidsamtaler i kirken ved jordmoder Birgitte Hyldebrandt og sognepræst Lene Riis-Westergaard. Forløbet blev rost meget af deltagerne og vi starter derfor med glæde et nyt hold igen.

Her er en udtalelse fra en af de gravide, der deltog i forløbet: »Medens vi venter” har været et super godt forløb, hvor der var tid og rum til at snakke om fødsel, graviditet, forældreskab og partnerskab. Det at det var i kirken, skabte et særligt og trygt rum, hvor vi kunne dele vores inderste tanker med kvinder man ikke kendte. Det har for mig haft lidt en funktion som en »før« mødregruppe, hvor jeg vil fortsætte med at ses med flere af de andre kommende mødre med vores børn. Tak til Lene og Birgitte for et super forløb, gode oplæg og en super stemning! Med venlig hilsen Cecilie Bakke«

For tilmelding kontakt sognepræst Lene-Riis-Westergaard på tlf. 50742072 eller på mail LRW@km.dk