Tirsdag d. 15. september 2020, kl. 19:30

I 2020 skal der være valg til menighedsrådene rundt omkring i landet - og dermed også her i Ullerød Sogn. Til menighedsrådsvalget vælges nye menighedsråd i alle landets sogne til en periode på fire år. I 2020 skal menighedsrådene, som noget nyt, vælges på en valgforsamling, hvor kandidater opstilles og vælges. Der har været holdt orienteringsmøde i juni, men du kan stadig nå det. Mødet er offentligt og alle er velkomne.

Sæt allerede kryds i kalenderen nu, så du kan være med til at sætte dit præg på Danmarks mest lokale demokrati – menighedsrådet. Ved at møde op til valgforsamling d. 15. september 2020, er du med til at vælge retningen for kirkens arbejde i Ullerød Sogn. Det er du, ved at være med til at vælge, hvem der skal sidde i menighedsrådet blandt de opstillede kandidater eller ved selv at stille op som kandidat. På valgforsamlingen præsenteres kandidaterne og efterfølgende er der mulighed for debat. Valg til menighedsrådet foregår ved skriftlig afstemning mellem kandidaterne og resultatet heraf afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet. Det valgte menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent den 29. november 2020.

Ved at møde op til mødet, er det altså muligt at sætte dit præg på, hvad din kirke skal de næste fire år. Hvad enten du ønsker flere aktiviteter for børn og unge, familier eller ældre, drop-in dåb, drop-in vielser, koncerter eller noget helt andet. Og ikke mindst udvidelsen af Ullerød kirke, bygning af den nye sognegård. Du kan læse mere om menighedsrådsvalget på kirkeministeriets hjemmeside, ved at klikke her. Du kan også følge med i, hvad vi laver i Ullerød Kirke ved at klikke rundt på hjemmesiden.

Valgbestyrelsen