• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 13. marts 2020 (hele dagen)

Opdateret fredag 27/3-2020 kl.14:40

Kirken har altid haft særligt fokus på de svageste, som i den nuværende situation, er den mest udsatte befolkningsgruppe. For øjeblikket drejer det sig om at inddæmme corona-virus, så smitten ikke spredes. På baggrund af direktiver som vi er blevet pålagt af biskopperne, den danske regering og sundhedsmyndighederne er gudstjenester, undervisning og arrangementer i kirken er aflyst i til om med d. 13. april.

Vi udfører stadig dåb, vielser, bisættelser og begravelser, men under andre og begrænsede former end normalt.

Præsterne vil som sædvanlig være tilgængelige for samtaler og sjælesorg.

Mens vi må undvære den normale gudstjeneste i Ullerød kirke, vil vi henvise til alternative gudstjenester via radio, tv og internettet.

Det vil i den kommende tid være vigtigt, at vi hjælper hinanden igennem en svær tid. Vi er vant til at have hinanden i tankerne. Det vil vores fællesskab og tillid til hinanden have brug for i den kommende tid, hvor vi ikke kan samles som vi plejer. Vi skal stadig have det familiemedlem, den gode ven og det menneske i tankerne, der har brug for vores hjælp.

Perioden kan forlænges efter myndighedernes anbefalinger.

Aflysninger fremgår af kalenderen på kirkens hjemmeside.

Ullerød kirkes personale.