• Begivenheden har allerede fundet sted.
Mandag d. 16. november 2020 (hele dagen) til torsdag d. 24. december 2020 (hele dagen)

Vi kan på grund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger ikke samles så mange, som der ellers er tradition for her i Ullerød kirke.

Vi fastholder dog at holde tre gudstjenester i år:

Kl. 11:00 ved Signe Luca

Kl. 13:00 ved Signe Luca

Kl. 15:00 ved Lene Riis-Westergaard. Denne gudstjeneste live-streames og kan ses via vores hjemmeside.

Der er tilmelding til alle tre gudstjenester via vores hjemmeside, tilmeldingen åbner den 1. december.

Der er også mulighed for at tilmelde sig telefonisk fra den 1. december til kirketjener Helle Kaspersen tlf. 2147 1571.

Ud over de tre gudstjenester i Ullerød kirke afholdes kl. 11:00 en gudstjeneste på Ålholmhjemmet ved Lene Riis-Westergaard.

Det er trist, at vi ikke, traditionen tro, kan sidde tæt på hinanden juleaften. Men vi håber på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle sammen - på sikker afstand, men dog nær i hjertet.

Julen bliver desværre anderledes i år.