Begivenheden har allerede fundet sted.

MAR

Kirken er åben

Dato Tirsdag d. 30. marts 2021 (hele dagen) til fredag d. 30. april 2021 (hele dagen)
Kirken er åben

Det er en svær tid at balancere i - også for kirkerne. Vi skal gøre, hvad vi kan for udfylde vores opgave som nærværende kirke i et kriseramt samfund.

Kirken vil være åben tirsdag- fredag fra kl. 9-15 samt onsdag fra 16-18.
Har du brug for tid til eftertanke, så kom ind og tænd et lys, bed en bøn eller bare sæt dig ind og nyd en stund i kirkerummet.

Desværre må vi aflyse eller udskyde alle vores kirkelige aktiviteter bortset altså fra gudstjenester og kirkelige handlinger.

7. januar kom der nye retningslinjer fra Kirkeministeriet og landets biskopper. Vi må nu afholde gudstjenester igen! Men under skærpede retningslinjer.

Gudstjenester bliver lidt kortere.
Vi har ingen fællessang, men fortsat musik ved organist og sanger.
Antallet af pladser er nedsat til 27 i Ullerød kirke.
Afstandskravet i kirken er fortsat 2 meter.
Vi afholder ikke nadver.
Husk at spritte hænderne.
Der er krav om at bære mundbind når man står eller går i kirken.

Vi skal fortsat gøre opmærksom på, at man skal blive hjemme, hvis man selv eller nogen i husstanden har symptomer på covid-smitte.