• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 7. januar 2021 (hele dagen) til mandag d. 1. marts 2021 (hele dagen)

7. januar kom der nye retningslinjer fra Kirkeministeriet og landets biskopper. Vi må nu afholde gudstjenester igen! Men under skærpede retningslinjer.

Gudstjenester bliver lidt kortere.

Vi har ingen fællessang, men fortsat musik ved organist og sanger.

Antallet af pladser er nedsat til 32 i Ullerød kirke.

Afstandskravet i kirken er fortsat 2 meter.

Vi afholder ikke nadver.

Krav om mundbind gælder fortsat.

Det er en svær tid at balancere i - også for kirkerne. Vi skal gøre, hvad vi kan for udfylde vores opgave som nærværende kirke i et kriseramt samfund.

Kirken vil være åben tirsdag- fredag fra kl. 9-15. Har du brug for tid til eftertanke, så kom ind og tænd et lys, bed en bøn eller bare sæt dig ind og nyd en stund i kirkerummet.

Desværre må vi aflyse eller udskyde alle vores kirkelige aktiviteter bortset altså fra gudstjenester og kirkelige handlinger.

Vi skal fortsat gøre opmærksom på, at man skal blive hjemme, hvis man selv eller nogen i husstanden har symptomer på covid-smitte.

Kirken er åben