Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 25. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Ullerød kirke, Frederiksværksgade 143, 3400 Hillerød
Kr. 100
Koncert med Katharina & Raven Chant og Ullerød Gospelkor

Kom til en anderledes koncert med Katharina & Raven Chant og Ullerød Gospelkor.

Koncerten henvender sig især til dig, der elsker gospel og soul, og som nyder selv at deltage aktivt. Du får mulighed for at synge med flere gange undervejs på originale soulnumre. Vil du øve dig lidt på forhånd, kan du lytte med her på Katharina & Raven Chant's YouTube side under playlister. (Link: https://www.youtube.com/channe... )

Du skal selvfølgelig være lige så velkommen, hvis du allerhelst vil nyde koncerten uden at skulle yde med din sangstemme.

Afstandskrav og andre retningslinier jvf. Sundhedstyrelses udmeldinger vedr. Covid-19 vil blive overholdt. Ved evt. aflysning refunderes købte billetter.

Sådan forløber koncerten:

• Kom gerne i god tid. Pladserne er ikke nummererede, og dørene åbner kl. 18.30.
  • Ullerød Gospelkor starter koncerten med nogle forrygende gospelnumre.
  • Så vil der være en en pause, hvor det er muligt at købe øl, vin og sodavand.

---

Billetbestilling: Betaling via Mobilepay nr. 93395. Husk at anføre "Koncert 25/9" i kommentarfeltet. Din mobilkvittering gælder som entrebillet. Hvis man ikke har Mobilepay, kan man kontakte kirketjener Helle Kaspersen på telefonnummer 21471571 og få hjælp til bestilling og betaling.

---

Katharina & Raven Chant har udgivet 3 albums og turneret i England, Sverige og Danmark. Bandets medlemmer er blandt andet kendt fra Alberte, Anne Linnet Band, Akustic Guitars, Tim Christensen med videre.

Her er hvad musikanmelder Kurt Baagø har skrevet om en tidligere koncert med bandet:

"Sangerinden, korlederen, dirigenten, Katharina Baetz Rubin, præsterede i aftes i Baltoppen LIVE, Ballerup at gøre det hele: Lede og dirigere Ballerup-koret og VoiceZone, og synge lead med sit band gennem snart 25 år, Raven Chant. PLUS, til allersidst i koncerten at lede både VoiceZone-koret og det pænt talstærke publikum gennem den afsluttende sang, All The Time In The World For Love, så vi, publikum, på smukkeste vis smeltede sammen med alle dem på scenen. Smukt, stærkt, samhørig- og kærlighed gående op i den højeste af høje enheder.

Flere Katharina Baetz & Raven Chant med lokale kor er på vej, det skal bare lige passe med diverse Corona-restriktioner...

I mellemtiden: tjek Katharina B og Raven C ud på deres glimrende, nyeste album, The Journey."

Se et uddrag fra en koncert: https://www.facebook.com/katha...

Til daglig leder Katharina Ullerød Gospelkor. Skulle du få lyst til at synge med os mandag aftener, kan du læse om koret, og hvordan du tilmelder dig her.