Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Orgelkoncert

NOV
05

Orgelkoncert


Dato Fredag d. 5. november 2021, Kl. 17:00 til kl. 17:45
Medvirkende
Anne Kirstine Mathiesen
Orgelkoncert

ANNE KIRSTINE MATHIESEN, organist 

Anne Kirstine Mathiesen studerede orgel på det kgl. Danske Musikkonservatorium i København som elev af Professor Hans Fagius og Jesper Madsen. Hun tog kandidateksamen i 1993 og efter videre studier i solistklassen fik hun en anmelderrost solistdebut i 1995 i Helligåndskirken, Kbh.  

Anne Kirstine har en omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist, akkompagnatør og kammermusiker over hele Europa: Danmark, Sverige, Finland, Færøerne, Island, Estland, Skotland og Tyskland. Hun har været ansat som organist ved Havdrup Kirke, Roskilde Stift, Københavns Domkirke og fra 1992 ved Sct. Nicolai kirke i Køge.  

Bag sig har hun flere CD-indspilninger bl.a. Dansk Organist og Kantor Samfunds Nytårspublikation 1998 ’DOKS’ologi samt en portrætudgivelse af Køge Kirkes orgler,  »Orglerne i Køge Kirke« 2004, »Klokker i orglet« fra 2011 – værker med kendte klokketemaer fra verdensberømte katedraler. »Danser med Orglet« 2015 og »Danser med Orglet 2« i 2019 (4-hændigt orgel med organist Vibeke Astner) og senest A. Vivaldi’s 6 fløjtekoncerter der udkom i 2020 (transskriberet for orgel af Anne Mathiesen) med Lene Langballe som solist i ensemblet ’BarokBureauet’ 

Ved fyraftenskoncerten i Ullerød kirke spiller Anne blandt andet værker af Prætorius, Jens Ramsing og Dupré

https://www.annekirstinemathiesen.dk/  (her kan evt. findes yderligere info)