Kirketjenervikar

Vi søger en timelønnet vikar for vores kirketjener

Måske er du efterlønner, studerende eller blot interesseret i et arbejdsliv uden fast arbejdstid.

Er du empatisk, har du interesse for folkekirken og lyst til at være en del af fællesskabet i et aktivt voksende sogn, hvor kristendom er omdrejningspunktet, så er det måske lige dig der skal være vores nye kirketjenervikar.

Til Ullerød Kirke leder vi nemlig efter en timelønnet vikar, som kan tage over når vores faste kirketjener Helle har fridage, holder ferie eller i tilfælde af sygdom.

Arbejdsstedet vil være Ullerød Kirke, Frederiksværksgade 143 i Hillerød. Der vil være skiftende arbejdstider, både aften- og weekendarbejde vil forekomme.

Vi søger en ansvarsfuld, imødekommende og praktisk person, som aktivt ønsker at bidrage til et godt og konstruktivt samarbejde med kirkens to præster samt øvrige to ansatte.

De praktiske arbejdsopgaver spænder vidt, fra at arbejde sammen med de øvrige medarbejdere om f.eks. gennemførelsen af kirkelige handlinger såsom højmesser og bisættelser til at arbejde selvstændigt med egne opgaver.

Eksempler på arbejdsopgaver er:

• Stå for indkøb, forberedelse, klargøring og oprydning i forbindelse med diverse aktiviteter f.eks. mini-konfirmand, pasta-gudstjeneste, foredragseftermiddage

• Forestå al praktisk arbejde før, under og efter gudstjenester og andre kirkelige handlinger bl.a. kistehåndtering, stille frem til nadver og modtage dåbsfamilier

• Mindre vedligeholdelsesopgaver

• Lettere rengøring

• Fremstilling af salmeblade

• Ekstra hjælp ved store arrangementer

Vi sørger naturligvis for oplæring i de forskellige arbejdsopgaver.

Er du interesseret i at være timelønnet vikar, så send os en e-mail på 7467fortrolig@sogn.dk hvor du fortæller lidt om dig selv. Løbende behandler vi indkomne e-mails.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Helle Kaspersen på telefon 2147 1571.

Vi glæder os til at høre fra dig!