Konfirmation er Guds ja! til dig.

Konfirmation betyder, at Gud bekræfter det løfte han gav dig, da du blev døbt. Løftet om, at han vil være med dig alle dage; herfra og til evig tid.

Hvad skal jeg gøre for at blive konfirmeret?

For at blive konfirmeret skal du gå til konfirmandundervisning. Her snakker vi om livets store spørgsmål: Hvad er livets mening? Hvor er Gud henne? Hvad er meningn med os?...

Vi tager på en københavnertur, samler penge ind til Folkekirkens Nødhjælp, synger, laver gudstjenester, hygger og meget, meget mere.

Du kan sagtens gå til konfirmandundervisning selvom du ikke er døbt. Du kontakter præsten og så finder I en dag, hvor du kan blive døbt inden konfirmationen.

Du er også meget velkommen til at være med til undervisningen, selvom du ikke vil konfirmeres.

Tilmelding til VORES konfirmationer SKAL ske via formularen her !

Vil du vide mere om konfirmation?

Konfirmation 2023

Sophienborgskolen
Hillerød Vest Skolen

7A. 5. maj 2023

7B. 6. maj 2023

13. maj 2023

18. maj 2023

Her kan konfirmander fra Sophienborgskolen ønske konfirmationstidspunkt.Fordelingen sker efter "først til mølle princippet".

Indskrivning til konfirmation 2023 åbner 1. maj 2022.

I får besked om den elektroniske tilmelding - via skolens
intranet ca. 14 dage før indskrivningen.

Her kan konfirmander fra Hillerød Vest Skolen          ønske konfirmationsdatoer og tidspunkt.

Fordelingen sker efter "først til mølle princippet".

Indskrivning til konfirmation 2023 åbner 1. maj 2022.

I får besked om den elektroniske tilmelding - via skolens intranet ca. 14 dage før indskrivningen.

Konfirmation 2024

Sophienborgskolen